UGODNOSTI PGC kartice

Program kartice ugodnosti Porsche Group Card vam odpira vrata do številnih stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti, katerih ponudba se širi iz dneva v dan.
pgc

Program kartice ugodnosti Porsche Group Card vam odpira vrata do številnih stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti, katerih ponudba se širi iz dneva v dan.

Ugodnosti na kratko:

Kartica zvestobe programa lojalnosti Porsche Group Card vam omogoča popust pri nakupu sezonskih izdelkov, pridobitev različnih ugodnosti in možnost obiskovanja dogodkov, brezplačno asistenco 24 ur na dan, 7 dni na teden po vsej EU in še marsikaj. Naj izpostavimo nekaj najnovejših in najzanimivejših ugodnosti:

20-odstotni popust pri nakupu sezonskih izdelkov za nego in vzdrževanje vašega vozila,
20-odstotni stalni popust v poslovalnicah Autogrill,
10-odstotni stalni popust pri nakupu hrane in pijače v vseh restavracijah Marché v Sloveniji,
20-odstotni stalni popust pri najemu vozila v poslovalnicah Atet v Ljubljani, Kopru in Mariboru,
15-odstotni stalni popust pri nakupu vrhunske otroške opreme v trgovini Mali zakladi.
Z brezplačno nadgradnjo pa kartica omogoča tudi prilagodljivo brezgotovinsko obročno odplačevanje blaga in storitev v celotni pooblaščeni prodajno-servisni mreži za vozila blagovnih znamk VOLKSWAGEN, AUDI, SEAT, ŠKODA, VOLKSWAGEN GOSPODARSKA VOZILA in PORSCHE v Sloveniji.

Brezplačna pa ni le nadgradnja kartice ugodnosti v plačilno kartico, kar lahko uredite ob obisku pooblaščenega servisa ali prodajnega salona, ampak je brezplačno tudi vodenje vašega računa. S plačilno kartico ugodnosti Porsche Group Card lahko nato plačate servis, servisne storitve, opravite nakup pnevmatik in platišč ali pa si privoščite kaj iz programa dodatne opreme za vaše vozilo (oblačila, obeski, dodatki za vozilo …).

Več o funkcionalnostih plačilne kartice si lahko ogledate na povezavi: PGC