AKCIJA
21.01.2021

PGC AKCIJA -20%

Ko vam zmanjka prostora v prtljažniku, poglejte izven okvirjev vašega vozila.
varno na poti

Se odpravljate na pot in ne veste kam spraviti vso vašo prtljago? Omislite si strešni transportni sistem SEAT, ki nudi dodaten shranjevalni prostor za vse vaše stvari, ki jih želite vzeti s seboj. Naj gre za dodatne kovčke, smuči ali igrače, za vso vašo opremo se zmerja najde prostor z dopolnilno opremo SEAT. Preverjena kakovost, natančno prileganje elementov ter vsestranska funkcionalnost transportnih rešitev SEAT zagotavlja, da je vaša prtljaga zmeraj varno shranjena na potovanju. Dodajte prostor vašemu SEATu in uživajte v dodatnem udobju na poti.  

 

Strešni transportni sistemi SEAT so sestavljeni iz strešnih nosilcev, na katere se lahko hitro in z nekaj prijemi pritrdi strešni prtljažnik ali nosilci za smuči oziroma snežne deske. 

Imetniki Porsche Group Card ob predložitvi kartice lahko izkoristite 20% POPUST* za nakup strešnega prtljažnika ter strešnih nosilcev za transport. Strešni transportni sistemi, ki vključujejo strešne prtljažnike in dodatke, nudijo odlično možnost, da pridobite dodaten shranjevalni in transportni prostor. Strešni transportni sistemi hitro zagotovijo dodaten prostor za shranjevanje dodatne prtljage.

Pokličite nas na mob. tel.: 031 380 926 

Ali pa nam pišite:

Gašper Jazbinšek in Gregor Arčan

O PGC akcijski ponudbi kartice ugodnosti si lahko preberete na: .