NASVETI
03.01.2021

ASISTENCA SEAT

Asistenca Porsche Slovenija – SEAT je brezplačna in se podaljša z vsakim servisnim pregledom v pooblaščenem servisu v Sloveniji. Takoj ko se pojavi težava, pokličite kontaktni center Porsche Slovenija ali pooblaščeni servis, saj smo vam na voljo 365 dni v letu, 24 ur na dan, v Sloveniji in po Evropi.Asistenca SEAT: 080 19 40Za klice iz tujine: +386 1 58 25 102
ASISTENCA

Če boste z vozilom SEAT obtičali na cesti, se bomo po prejetem klicu odpravili k vam. Manj zahtevna popravila bomo izvedli na kraju dogodka in poskrbeli, da se boste lahko s svojim vozilom SEAT odpeljali naprej. Brezplačno in hitro.

Včasih se zgodi, da z vozilom ne morete nadaljevati poti. Nikoli ni prijetno, če se zgodi kaj takega, zato vam bomo pomagali.

Če bo potrebno večje popravilo in okvare ne bo mogoče odpraviti na cesti, vam bomo zagotovili brezplačno vleko do najbližjega pooblaščenega servisa (oziroma do pooblaščenega servisa v Sloveniji, če bi popravilo v tujini trajalo več kot tri dni).

Sem po potrebi sodita tudi ocena škode za zavarovalnico in nadomestno vozilo za nadaljevanje poti, če popravilo traja več kot tri ure (ali pomoč pri organizaciji alternativnega prevoza in kritje njegovih stroškov).